بررسی کوییک

برگ برنده اصلی کوییک حضور در بازار بسته کشور آن هم در یک رده قیمتی مناسب است. به نوعی میتوان گفت سایپا کوییک در چنین شرایطی رقیب قدری پیش روی خود نمیبیند و با توجه به طراحی نسبتاً قابل قبول بدنه، آپشن‌های مناسب و هزینه‌های نگهداری پایین توانسته با وجود تمامی انتقادها، به فروش مناسبی دست یابد.

بررسی کوییک

بررسی کوییک

کوییک در تمامی مشخصات، از شتاب و سرعت گرفته تا کیفیت سواری و هندلینگ در سطح کاملاً متوسطی قرار دارد و با ترمزهای معمولی و لذت رانندگی نه چندان بالا قادر نیست شما را هیجان زده کند اما در عین حال نا امیدتان هم نخواهد کرد و به قولی به اندازه‌ای پولی که پرداخت کرده‌اید شما را راضی نگاه خواهد داشت.

داخل کوییک

در داخل کابین پیشرفت‌ها به اندازه قسمت بیرونی پررنگ نبوده و در قیاس با تیبا، فقط اندکی برتر می‌باشد. البته در اینجا هم طراحی بسیاری از قطعات مثل تودری‌ها، کنسول میانی و نشانگرها مورد بازنگری و اصلاحات قرار گرفته‌اند اما در نهایت کابین کوییک به خوبی قسمت بیرونی دگرگون نشده است. یکی از مشکلات اصلی بحث کیفیت می‌باشد چرا که حتی قطعات زیبا هم با متریال بی کیفیت، جذابیتشان را از دست میدهند. در خصوص فضاسازی هم با توجه به انتظاری که از یک ماشین هاچ ‌بک میرود، شرایط قابل قبول است و روی صندلی‌های عقبی با مشکل فضای پا و سر نظیر آنچه در پژو 206 شاهد بودیم، روبرو نمیشویم. البته محفظه صندوق جای محدودی دارد ولی آن هم برای این کلاس بدنه کاملاً طبیعی و در سطح سایر رقبا می‌باشد.

طراحی کوییک

در ابتدای عرضه کوییک، انتقادهایی به طراحی آن وارد شد و برخی بدلیل عدم هماهنگی فرم تخم مرغی بدنه با شکستگی‌های خشن دماغه، چهره کوییک را مقداری ناهماهنگ میدانستند؛ اما گذر زمان ثابت کرد که طرفداران این طراحی بیشتر از مخالفانش هستند، بخصوص که در این رده قیمتی هیچ خودرو جذاب و خوش قیافه‌ای نداریم که یارای رقابت با ظاهر نسبتاً جدید محصول سایپا را داشته باشد. در واقع ارزان ترین خودرو جذاب بازار پژو 206 تیپ 2 است که آن هم در ره قیمتی متفاوتی از تیپ پایه کوییک قرار میگیرد.

پس میتوان از کوییک به عنوان یک فیس لیفت موفق بر روی بدنه تیبا یاد کرد چراکه این محصول به کمک استفاده از طراحی خشن‌تر و همچنین نصب اِلمان‌های مختص هاچ‌بک‌کراس‌ها نظیر روف‌رک‌ها و فلاپ‌های پلاستیکی پیرامونی توانسته تا حدود مناسبی قدیمی بودن پلتفرم خود را پنهان، و نظر جوانان و خانم‌ها را به خود جلب نماید.

ضمناً نسخه فول اتومات کوییک بدلیل داشتن مواردی نظیر چراغهای روشنایی در روز و رینگ‌های آلومینیومی ظاهر شیک‌تری نسبت به نسخه پایه خود دارد.

رقبای کوییک در بازار

ماشین کوییک به عنوان یکی از ارزان‌ترین گزینه‌های موجود در بازار رقیب چندانی در کنار خود نمیبیند. از یک طرف ماشین‌های اقتصادی‌ نظیر پراید و تیبا، علیرغم قیمت مناسب‌تر، در برابر ظاهر جوان پسندانه کوییک حرف چندانی برای گفتن ندارند و از طرف دیگر پژو 206 تیپ 2 هم با تمامی جذابیت‌های ناشی از اصالت بالا و طراحی حرفه‌ای‌ و ایمنی قابل قبول، با قیمتی بسیار گرانتر از تیپ پایه کوییک به بازار عرضه میشود که این اختلاف قیمت بسیاری از خریداران را بالاجبار به سمت کوییک روانه میکند. تازه اگر بودجه فردی به خرید پژو 206 تیپ 2 برسد باز هم نسخه اتوماتیک پلاس کوییک با گیربکس خودکار CVT و انبوهی از آپشن‌های اضافه (نسبت به تیپ 2) در دسترس قرار دارد که با تمامی حرف و حدیث‌هایی که پشت سر کوییک هست و کلاس پایین‌ترش، همچنان میتواند انتخاب وسوسه انگیزی برای شهرهای پر ترافیک و جوانان علاقه‌مند به آپشن باشد.

البته در این رده قیمتی میتوان از میان گزینه‌های دست دوم بازار هم ماشین‌های خوشنام و پرشتاب و باکیفتی نظیر کیا ریو و هیوندای ورنا را برگزید اما آنها هم علیرغم تمامی خوبی‌های غیر قابل انکارشان در نهایت هزینه نگهدرای بالاتر، ریسک خرابی ناشی از سن و سال و همچنین کمبود آپشن را به شما تحمیل خواهند نمود.